Accessoires

Header Accessoires

Opbergtasjes

De Boba Opbergtasjes zijn ontworpen om je Boba Baby Carrier in op te bergen en te beschermen als je hem niet gebruikt. Ze worden gemaakt van 100 % katoen en passen perfect bij je Boba Carrier 4G. De opbergtasjes zijn heel handig in gebruik: je rolt gewoon je Boba op en je stopt hem er in!

Boba Mini

De Boba Mini is ontworpen voor het dragen van poppen en knuffels, zodat kinderen van jongs af aan al ontdekken hoe gezellig het is om ook zélf te dragen. Geen gedoe met een draagdoek of andere lange banden, de Boba Mini zit met slechts 2 klikjes vast en zo kunnen ook poppen en knuffels veilig gedragen worden! De Boba Mini sluit perfect aan op de collectie van de Boba 4G en wordt gemaakt van 100 % katoen.

Boba Organic Teething Pads

Een paar Boba Teething Pads is dé perfecte oplossing om de schouderbanden van je Boba te beschermen tegen kwijl, snotjes en spuug van je kindje. De Teething Pads zijn van 100 % biologisch katoen, omkeerbaar, maak je met slechts 2 drukknoopjes vast en zijn vrij van gevaarlijke en chemische stoffen. Ze zijn helemaal veilig voor baby’s die op alles willen kauwen – en het liefste op je Boba Baby Carrier!

Boba Vest & Boba Hoodie

Net als je favoriete truien, maar dan voor 2! De Boba Vest en de Boba Hoodie zijn heerlijk voor binnen én buiten. Wil je bijvoorbeeld gaan wandelen met je kindje in een draagdoek of draagzak en het is net wat te koud om zonder jas te gaan? Een Boba Hoodie is hiervoor dé oplossing! Je draagt deze comfortabele trui over jou en je kindje heen. Zo blijven jullie allebei lekker warm, en kun je in no-time naar buiten of lekker knuffelen zonder gedoe!

Met een Boba Vest of Boba Hoodie geniet je nóg meer van het dragen van je kindje: je knoopt je draagdoek of je klikt je drager om, doet de trui aan en je bent klaar om te gaan! Je kunt de trui omdraaien, dus je kunt buik- en rugdragen. De Boba Vest en de Boba Hoodie kun je het hele jaar door gebruiken. Verkrijgbaar in zwart en grijs.