Boba Carrier of Boba Wrap?

Boba suitability

Daarom de Boba Wrap

 1. Je wilt de omgeving die je baby in de baarmoeder gevoeld heeft nabootsen – Alle baby’s hunkeren naar een bepaalde druk en omarming, met name in het eerste levensjaar. Met de Boba Wrap draag je je baby dichtbij je en kan je baby jouw stem horen, je hartslag voelen en je geur ruiken.
 2. Je wilt extra ondersteuning voor je premature of kleinere baby – Is je baby prematuur of weegt hij minder dan 7 pond, zal je baby te klein zijn voor de Boba Carrier. De draagdoek vormt zich perfect naar de contouren van de kleinste baby’tjes en zorgt voor de beste ondersteuning.
 3. Je baby is groter maar je wilt hem wel dragen op een erg unieke manier – Als je je baby dichtbij je wilt hebben, op een soort magische manier, is de draagdoek perfect. Ook als je baby een spreidbroekje draagt is de draagdoek ideaal: de zachte en elastische stof vormt zich om het spreidbroekje heen. Jij en je baby zullen beide geen drukpunten ervaren en je hebt hem toch lekker dichtbij.
 4. Je wilt je hummeltje dichtbij je hebben – Zeker als je baby klein is kun hem helemaal bedekken in de draagdoek: kleine beentjes en zelfs de teentjes. Van ver af kan het lijken alsof je nog steeds zwanger bent met je baby zo verscholen in de draagdoek, maar het is zo fijn om je baby zo comfortabel en veilig bij je te kunnen dragen.
 5. Je wil keer op keer de perfecte pasvorm – De stof vormt zich ook om jouw lichaam: dus wie je baby ook draagt, de Boba draagdoek past altijd. De stof kan altijd aangepast worden aan de grootte van je baby: de draagdoek bedekt het gehele ruggetje en kan worden verspreid naar de knieholtes, of je baby nu 1 dag of 1 jaar oud is.
 6. Je houdt niet van drukpunten – Zacht, duurzaam, elastisch katoen kun je heel breed uitspreiden over je schouders, zodat er geen drukpunten ontstaan. Er zijn geen banden of riempjes die voor jou niet lekker zitten. De Boba Wrap is een mooie draagdoek om te hebben na de bevalling of als je gewoon geen zin hebt in banden en gespen.
 7. Je waardeert comfort – Een rekbare draagdoek is ongeëvenaard in comfort. Als je je baby de hele dag bij je wil dragen, dan is dit de perfecte draagdoek voor jou. Geen enkele drager zal zo comfortabel zijn.
 8. Je wilt de beste gewichtsverdeling – Als je de banen van de draagdoek op je rug ook helemaal uitspreidt, zal je merken dat het gewicht perfect verdeeld is over je rug en je schouders. Hier voel je, zeker als je baby nog klein is, eigenlijk helemaal niets van!
 9. Je wilt droog blijven  – De stof is zo gemaakt dat (kleine hoeveelheden) vocht niet door de draagdoek kan dringen naar de huid van je baby, en die van jou dus ook. Zo blijven jullie samen lekker droog!
 10. Je houdt ervan om dingen te kunnen wassen – Als je het fijn vindt om je draagdoek of drager vaak te kunnen wassen en hem altijd naar bloemetjes wilt laten ruiken, is de draagdoek ideaal. Je hoeft een draagdoek niet met een doekje af te nemen en kan gewoon in de wasmachine (wel even de wasvoorschriften bekijken).

Daarom de Boba Carrier

 1.  Je wilt een drager die je om en af kunt doen in slechts twee klikken – Dit is echt een enorm groot voordeel. Als je ergens even snel heen wilt of als je baby even geen zin heeft is de Boba 4G een geweldige drager.
 2. Je wilt maar één drager aanschaffen – De Boba 4G is te gebruiken vanaf de geboorte (7 pond) tot ver in de peutertijd. Steeds biedt de Boba 4G optimaal comfort en ondersteuning door de infant insert met 2 fasen, een breed zitvlak en voor peuters natuurlijk de voetensteuntjes.
 3. Je bent niet echt een ‘doekenpersoon’ – Je bent niet echt handig met knopen en bent wel fan van het uiterlijk en het systeem van een ergonomische drager. Is alleen papa niet handig met een draagdoek kun je ook de aanschaf van een ergonomische drager én een draagdoek overwegen, omdat de Boba Carrier tot ver in de peutertijd te gebruiken is en zich daardoor driedubbel zal uitbetalen.
 4. Je wilt je baby op je rug kunnen dragen – Met een rekbare draagdoek kun je niet veilig op je rug dragen. Is je baby al wat ouder (ongeveer vanaf 6-12 maanden) en wil je sowieso gaan rugdragen is de Boba Carrier de perfecte draagzak voor jou.
 5. Je baby is ouder dan een jaar  – Er komt een moment dat je merkt dat de rekbare draagdoek wat zwaarder voor je wordt. Dit kan met 9 maanden zijn, met 12 maanden of pas met anderhalf jaar. Uiteindelijk wil je wel de drager die het beste bij je past en waar je het langste mee kunt doen, en dan is de Boba Carrier dus praktischer voor oudere baby’s.
 6. De voetensteuntjes lijken je ideaal – En je wilt echt heel graag weten of je kindje van de voetensteuntjes houdt of niet (want die heb je er ook tussen zitten).
 7. Je houdt van de gedurfde kleuren of juist de gewaagde prints – Je kunt een drager kiezen die helemaal past bij je kleding of juist een die er helemaal tussenuit springt. Er is er altijd een die bij je persoonlijkheid past, en meestal ook bij die van je partner!